Önemli Linkler

3 MAYIS TÜRKÇÜLÜKBAYRAMI

 

Bugün 3 Mayıs Türkçülük Bayramı. 3 Mayıs 1944 tarihi, Türk Milliyetçiliği hareketinin kendini hareket ve anlam olarak ortaya koyduğu dönüm noktasıdır. Şerefli ve büyük Türk Milletinin mensubu olmaktan gururluyuz. Mazisi şerefle ve gururla dolu Türk Milletinin mensubu olmak büyük bir onurdur.


Türk Milletini korumak için varlıklarını ortaya koyan Türkçülerin verdikleri mücadele, bugün daha net bir şekilde anlaşılmaktadır. 3 Mayıs 1944 tarihiyle birlikte başlayan yargılama süreci ve sonrasında Türkçülerin kutlu mücadelesi, her Türk'ün bilmesi ve idrak etmesi gereken bir olaydır. Türk Milliyetçilerine karşı en ağır eleştirileri yöneltenler, bugünlerde onlara hak vermenin mahcubiyetini yaşamaktadırlar. 3 Mayıs 1944, Türk Milliyetçiliği hareketi için bir dönüm noktasıdır.


Her geçen gün büyüyen Türk Milliyetçiliğiyle, 3 Mayıs Türkçülük Bayramı'nın anlamını daha iyi anlayacak ve yüreğimizde yaşatarak, ülkülerimizle Türk Milleti için var olacağız.


Türklük bayrağını her türlü zorluğa karşı dalgalandırmayı kendilerine görev edinmiş ülkücü önderleri, başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Hüseyin Nihal Atsız, Orhan Şaik Gökyay, Sabahattin Ali, Reha Oğuz Türkkan, Nejdet Sançar, Fethi Tevetoğlu, Zeki Velidi Togan, Muzaffer Eriş, İsmet Tümtürk ve isimlerini sayamadığımız bütün Türk Milliyetçilerini rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Site İçi Arama

Twitter

© Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç - 23. ve 24. Dönemler Antalya Milletvekili